Tjenester

Kakibue Media leverer kvalitetsbevisst grafisk design og utforming for trykk og web rettet mot både privatpersoner og bedrifter. Da dette er et lite designfirma vil du oppnå tettere og mer personlig oppfølging til et ønsket produkt enn hva store byråer kan tilby.

Kakibue Media kan ta seg av hele prosessen, fra idé til ferdig trykksak. Dette gjør det enklere for deg som kunde. Du slipper du å ha flere ledd å forholde deg til. Men vi kan også levere ferdig design elektronisk, slik at du kan styre trykkproduksjonen selv.

Vi jobber med design og media i de fleste kanaler med spisskompetanse innenfor grafisk design og layout på trykkbare overflater, men vi kan også tilby våre kunder tjenester innenfor et vidt spekter av grafiske tjenester – som webdesign og “online marketing”.

Vi setter fokus på å levere kvalitetsbevisst design og layout til både firmaer og privatpersoner, og er konstant opptatt av å gjøre det hele enklere og mer behagelig for deg som kunde!

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

 • Vi hjelper deg med produksjon av annonser. Både digitale annonser for sosiale medier og trykkannonser for magasiner og aviser.
 • Magasiner, bøker og DM
  Trenger du hjelp til design og layout av magasiner, bøker og DMer, så hjelper vi deg med dette. 
 • Årsrapporter, brosjyrer og foldere
  Vi hjelper deg med utforming av årsrapporter, brosjyrer og foldere.
 • Nettsider
  Vi benytter oss av det svært brukervennlige og populære publiseringsverktøyet WordPress, som brukes på mer enn 26% av nettsidene i verden.
 • Logo og bedriftprofilering
  Trenger du å profilere din bedrift? Vi hjelper deg med logo, visittkort, profileringsartikler mm. Alt som skal til for å skape og bygge identitet og gjenkjennelse
 • Plakater, boards og rollups
  Messe eller andre arrangement? Vi hjelper deg med design og levering av messevegger, rollup, beachflag, bannere og storformat.
 • Foto og video
  Trenger du litt foto- eller videohjelp? Vi hjelper deg gjerne med små og store oppdrag.
 • Sosiale medier
  Sosiale medier er kommet for å bli, og nesten uansett hvem du ønsker å nå så bør du ha en plan for hvordan du kan bruke kanalene innenfor digital markedsføring.
 • PR- og kommunikasjonsrådgininVåre samarbeidspartnere FGF media og Ribalta vil kobles inn i prosessen
 • Kakibue Media tar også oppdrag for privatpersoner; nettsider, fotooppdrag, invitasjoner (bryllup, fest, arrangementer og andre festligheter).

Er det andre ting du trenger hjelp til som ikke er listet her, ta kontakt så skal vi strekke oss langt for å hjelpe deg!

Kontakt oss på e-post: post@kakibue.no